Inschrijven

Alle huisartsenpraktijken in ons centrum zijn open voor patiënten met de postcodes 3311 t/m 3319 en de postcodes 3328 en 3329. Dus als u nieuw in Dordrecht bent, of verhuist naar een locatie dicht bij ons in de buurt dan bent u welkom bij een van onze praktijken.
Wij stellen prijs op een kennismakingsgesprek alvorens u ingeschreven wordt. Na dit gesprek kunt u uw vorige huisarts toestemming geven om uw medisch dossier aan ons over te dragen. Uw dossier wordt dan elektronisch overgedragen  aan de praktijk van uw keuze. U moet daar schriftelijk toestemming voor geven, evenals uw kinderen boven de 16 jaar.

U kunt het inschrijfformulier uitprinten en invullen.

Inschrijfformulier Huisartsenop1Lijn.

NB. Graag uw emailadres vermelden ivm de mogelijkheid van  e-health.

Met het ingevulde formulier kunt u een afspraak maken bij de praktijk van uw keuze.

UITSCHRIJVEN

Wanneer u gaat veranderen van huisarts en een van onze praktijken gaat verlaten, betekent dit dat wij uw medisch dossier, nadat u toestemming heeft gegeven hiertoe, elektronisch gaan overdragen aan uw nieuwe huisarts.
Ter bescherming van uw medische gegevens hebben wij hiervoor nodig:
1.naam en adres van uw nieuwe huisarts
2.schriftelijke toestemming van u, uw partner en uw kinderen boven de 16 jaar.
U kunt hiervoor het uitschrijfformulier downloaden en ingevuld aan ons retourneren, of bij ons aan de balie komen ophalen. Dan pas kunnen we uw medische gegevens veilig elektronisch overdragen.

uitschrijfformulier