In- en uitschrijven – Op 1 Lijn Gezondheidscentrum – Dordrecht

Gezondheidscentrum Op 1 Lijn

Op deze site vindt u alle informatie en het meest recente nieuws over de vier zelfstandige huisartsenpraktijken die binnen ons gezondheidscentrum gevestigd zijn.

Informatie per huisartsenpraktijk vindt u op de specifieke pagina’s te bereiken via het menu aan de linkerzijde.

In- en uitschrijven

Nieuwe patiënten welkom!

De praktijken M.L.A. Jansen, W.A. van Eijsden en B.J. Weijters zijn open voor nieuwe patiënten.

De praktijk van dokter E.N. van der Wekken neemt op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

De huisartsenpraktijken in ons centrum zijn open voor patiënten met de postcodes 3311 t/m 3319 en de postcodes 3328 en 3329. Dus als u nieuw in Dordrecht bent, of verhuist naar een locatie dicht bij ons in de buurt dan bent u welkom bij een van onze praktijken. Dit geldt ook voor familie van patiënten die reeds in de praktijk patiënt zijn.

Voor mensen die al een huisarts in Dordrecht hebben en willen veranderen wordt in de meeste gevallen eerst een kennismakingsgesprek gedaan. Wij focussen ons met name op nieuwe patiënten die nog geen huisarts in Dordrecht hebben.

Wel vragen wij u zich eerst aan te melden bij een van de praktijken en stellen wij prijs op een kennismakingsgesprek.
Na dit gesprek kunt u het ingevulde inschrijfformulier inleveren en uw vorige huisarts toestemming geven om uw medisch dossier aan ons over te dragen. Uw dossier wordt dan elektronisch overgedragen  aan de praktijk van uw keuze. U moet daar schriftelijk toestemming voor geven, evenals uw kinderen boven de 16 jaar.

U kunt het inschrijfformulier uitprinten en invullen.

Inschrijfformulier Op1Lijn

NB. Graag uw emailadres vermelden ivm de mogelijkheid van  e-health.

 

Uitschrijven

Wanneer u gaat veranderen van huisarts en een van onze praktijken gaat verlaten, betekent dit dat wij uw medisch dossier, nadat u toestemming heeft gegeven hiertoe, elektronisch gaan overdragen aan uw nieuwe huisarts.

Ter bescherming van uw medische gegevens hebben wij hiervoor nodig:
1.naam en adres van uw nieuwe huisarts
2.schriftelijke toestemming van u, uw partner en uw kinderen boven de 16 jaar.

U kunt hiervoor het uitschrijfformulier downloaden en ingevuld aan ons retourneren, of bij ons aan de balie komen ophalen. Dan pas kunnen we uw medische gegevens veilig elektronisch overdragen.

Uitschrijfformulier Op1Lijn